ГДЗ » Учебники » 9 клас » Румунська мова » Шкільний підручник 9 клас румунська мова Л.С. Говорнян, М.К. Попа «Світ» 2017 рік (румунська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Румунська мова 9 клас - Л.С. Говорнян, М.К. Попа, О.К. Бурла (2017)

Шкільний підручник "9 клас румунська мова Л.С. Говорнян, М.К. Попа «Світ» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з поглибленим вивченням румунської мови. За авторством Л.С. Говорнян та М.К. Попа, цей підручник був виданий у 2017 році.

Підручник "Світ" містить широкий спектр матеріалів, які допомагають учням розвинути навички комунікації, читання, письма та слухання на румунській мові. Він також включає граматичні правила, лексичні теми та вправи, що сприяють розширенню словникового запасу та поліпшенню розуміння румунської мови.

Цей підручник призначений для учнів, які проявляють особливий інтерес до румунської мови та бажають зануритися в її вивчення на більш глибокому рівні.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які мають в наявності навчальні матеріали. Вони зможуть надати більш повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з румунська мова для 9 класу Говорнян, Попа, Бурла скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-rumunska-mova-ls-govornjan-mk-popa-svit-2017-rik-rumunska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
8.86 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-rumunska-mova-ls-govornjan-mk-popa-svit-2017-rik-rumunska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив