ГДЗ » Учебники » 9 клас » Правознавство » Шкільний підручник 9 клас правознавство О.Є. Святокум, І.О. Святокум «Ранок» 2017 рік (підручник для класів з поглибленим вивченням)
9 клас

ГДЗ Правознавство 9 клас - О.Є. Святокум, І.О. Святокум (2017)

Шкільний підручник "9 клас правознавство О.Є. Святокум, І.О. Святокум «Ранок» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з правознавства. За авторством О.Є. Святокум та І.О. Святокум, цей підручник був виданий у 2017 році видавництвом "Ранок".

Цей підручник призначений для учнів, які вивчають правознавство з поглибленим підходом. Він містить необхідну інформацію та матеріали для розуміння основ права та правових норм.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які мають в наявності навчальні матеріали від видавництва "Ранок". Вони зможуть надати більш повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з правознавства для 9 класу Святокум, Святокум скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-pravoznavstvo-oye-svjatokum-io-svjatokum-ranok-2017-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
(Скачали 0)
8.65 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-pravoznavstvo-oye-svjatokum-io-svjatokum-ranok-2017-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив