ГДЗ » Учебники » 9 клас » Трудове навчання » Шкільний підручник 9 клас трудове навчання І.Ю. Ходзицька, В.П. Тименко «Ранок» 2017 рік
9 клас

ГДЗ Трудове навчання 9 клас - І.Ю. Ходзицька, В.П. Тименко, О.В. Горобець, О.І. Безносюк (2017)

Шкільний підручник "9 клас трудове навчання І.Ю. Ходзицька, В.П. Тименко «Ранок» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Трудове навчання". Авторами цього підручника є І.Ю. Ходзицька та В.П. Тименко, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Ранок".

Цей підручник створений з метою вивчення основ трудової діяльності та формування практичних навичок учнів. Він містить матеріали про обслуговуючі види праці, технології та інші аспекти пов'язані з трудовою діяльністю. Підручник також включає завдання та вправи, що сприяють практичному застосуванню отриманих знань.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які продають навчальні матеріали. Вони зможуть надати більш повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з трудове навчання для 9 класу Ходзицька, Тименко, Горобець, Безносюк скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-trudove-navchannja-iju-hodzicka-vp-timenko-ranok-2017-rik.pdf
(Скачали 16)
35.51 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-trudove-navchannja-iju-hodzicka-vp-timenko-ranok-2017-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив