ГДЗ » Учебники » 9 клас » Фізика » Шкільний підручник 9 клас фізика В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий «Ранок» 2017 рік (українська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Фізика 9 клас - В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова, О.О. Кірюхіна (2017)

Шкільний підручник "9 клас фізика В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий «Ранок» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Фізика". Авторами цього підручника є В.Г. Бар’яхтар та С.О. Довгий, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Ранок".

Цей підручник призначений для вивчення фізики та розвитку фізичних знань і навичок учнів. Він містить матеріали про основні закони і принципи фізики, розділи про механіку, термодинаміку, електрику та інші аспекти цієї науки. Підручник також включає різноманітні завдання, експерименти та ілюстрації, які допомагають учням краще зрозуміти та застосовувати фізичні концепції.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які продають навчальні матеріали. Вони зможуть надати більш повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з фізики для 9 класу Бар’яхтар, Довгий, Божинова, Кірюхіна скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-fizika-vg-barjahtar-so-dovgij-ranok-2017-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
13.56 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-fizika-vg-barjahtar-so-dovgij-ranok-2017-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив