ГДЗ » Учебники » 9 клас » Світова література » Шкільний підручник 9 клас світова література О.М. Ніколенко, М.О. Зуєнко «Грамота» 2017 рік
9 клас

ГДЗ Світова література 9 клас - О.М. Ніколенко, М.О. Зуєнко, Б.В. Стороха, В.Г. Туряниця, О.В. Орлова (2017)

Шкільний підручник "9 клас світова література О.М. Ніколенко, М.О. Зуєнко «Грамота» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу зі світової літератури. Авторами цього підручника є О.М. Ніколенко та М.О. Зуєнко, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Грамота".

Цей підручник призначений для вивчення світової літератури та розвитку літературного смаку учнів. Він містить матеріали про твори різних авторів та національностей, представлені в хронологічному порядку. Підручник також включає завдання та вправи, що сприяють аналізу та розумінню літературних текстів, розвитку критичного мислення та творчих навичок.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які продають навчальні матеріали. Вони зможуть надати більш повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з світової літератури для 9 класу Ніколенко, Зуєнко, Стороха, Туряниця, Орлова скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-svitova-literatura-om-nikolenko-mo-zuyenko-gramota-2017-rik.pdf
(Скачали 0)
6.68 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-svitova-literatura-om-nikolenko-mo-zuyenko-gramota-2017-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив