ГДЗ » Учебники » 10 клас » Екологія » Шкільний підручник 10 клас екологія Л.П. Царик, П.Л. Царик «Генеза» 2011 рік
10 клас

ГДЗ Екологія 10 клас - Л.П. Царик, П.Л. Царик (2011)

Шкільний підручник "10 клас екологія Л.П. Царик, П.Л. Царик «Генеза» 2011 рік" є навчальним матеріалом для учнів 10-го класу, які вивчають екологію. Цей підручник був виданий у 2011 році видавництвом "Генеза". Авторами цього підручника є Л.П. Царик та П.Л. Царик.

За даними з джерел, цей підручник пропонує комплексне вивчення основних тем і понять з екології на профільному рівні. Він містить матеріали про природні екосистеми, взаємозв'язки в природі, проблеми збереження довкілля та сталий розвиток. Підручник дає учням можливість розуміти важливість охорони навколишнього середовища та впливу людини на екосистеми.

Видавництво "Генеза" відоме своїми освітніми матеріалами. Цей підручник допоможе учням розширити їх знання про екологію, розвинути критичне мислення та аналітичні навички. Вивчення екології допомагає учням розуміти складні взаємозв'язки в природі та сприяє формуванню відповідального ставлення до навколишнього середовища.

Цей підручник "10 клас екологія Л.П. Царик, П.Л. Царик «Генеза» 2011 рік" є цінним ресурсом для вивчення екології учнями 10-го класу та сприятиме їх академічному розвитку та глибшому розумінню важливості охорони природи

Електронный онлайн підручник з екологія для 10 класу Царик, Царик скачати в pdf варіанті 2011 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-ekologija-lp-carik-pl-carik-geneza-2011-rik.pdf
(Скачали 0)
30.56 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-ekologija-lp-carik-pl-carik-geneza-2011-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив