ГДЗ » Учебники » 10 клас » Мистецтво » Шкільний підручник 10 клас мистецтво О.А. Комаровська, Н.Є. Миропольська «Ранок» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Мистецтво 10 клас - О.А. Комаровська, Н.Є. Миропольська, С.А. Ничкало, І.В. Руденко (2018)

Шкільний підручник "10 клас мистецтво О.А. Комаровська, Н.Є. Миропольська «Ранок» 2018 рік" є навчальним посібником для учнів 10-го класу, які вивчають мистецтво. Цей підручник був виданий у 2018 році і має авторів О.А. Комаровську та Н.Є. Миропольську.

За отриманою інформацією, цей підручник розроблений з метою ознайомлення учнів з різноманітними аспектами мистецтва. Він пропонує вивчення різних жанрів та періодів мистецтва, а також впроваджує учнів у світ художнього творчості. Підручник містить ілюстрації, тексти, завдання та приклади, що допомагають учням засвоїти матеріал та розвинути творчість, естетичне сприйняття та аналітичні навички.

Видавництво "Ранок" відоме своїми якісними освітніми матеріалами. Цей підручник допомагає учням розкрити свої художні здібності, розвинути естетичний смак та почуття краси, а також ознайомитись зі світовою культурою через призму мистецтва.

Вивчення мистецтва на 10-му класі сприяє розвитку творчого потенціалу, культурного освічення та глибшого розуміння мистецтва як загальнолюдського явища. Підручник "10 клас мистецтво О.А. Комаровська, Н.Є. Миропольська «Ранок» 2018 рік" є цінним ресурсом для учнів, які вивчають мистецтво на 10-му класі, і сприятиме їхньому академічному розвитку та поглибленню знань у галузі мистецтва.

Електронный онлайн підручник з мистецтво для 10 класу Комаровська, Миропольська, Ничкало, Руденко скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-mistectvo-oa-komarovska-nye-miropolska-ranok-2018-rik.pdf
(Скачали 0)
31.21 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-mistectvo-oa-komarovska-nye-miropolska-ranok-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив