ГДЗ » Учебники » 10 клас » Географія » Шкільний підручник 10 клас географія В.В. Безуглий, Г.О. Лисичарова «Генеза» 2018 рік (профільний рівень)
10 клас

ГДЗ Географія 10 клас - В.В. Безуглий, Г.О. Лисичарова (2018)

"Географія" для 10 класу від В.В. Безуглого та Г.О. Лисичарової, опублікована "Генеза" у 2018 році, є детальним та інформативним джерелом знань про географію на профільному рівні.

Цей підручник пропонує вивчення географічних понять та тем, які охоплюють природні процеси, ландшафти, кліматичні зони, населення, міста, країни та регіони світу. Він також містить вправи, які сприяють розвитку аналітичних та критичних навичок учнів, вивчаючи географію на більш глибокому рівні.

У підручнику використані корисні матеріали, як-от діаграми, карти та ілюстрації, які допомагають учням краще розуміти географічні концепції та контексти.

Підручник доступний для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що робить його легко доступним для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

Підручник "Географія" Безуглого та Лисичарової є важливим ресурсом для учнів, які прагнуть глибокого розуміння географії та її впливу на сучасний світ на профільному рівні.

Електронный онлайн підручник з географії для 10 класу Безуглий, Лисичарова скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-geografija-vv-bezuglij-go-lisicharova-geneza-2018-rik-profilnij-riven.pdf
(Скачали 5)
31.72 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-geografija-vv-bezuglij-go-lisicharova-geneza-2018-rik-profilnij-riven.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив