ГДЗ » Учебники » 10 клас » Географія » Шкільний підручник 10 клас географія В.Ю. Пестушко, Г.Ш. Уварова «Генеза» 2010 рік
10 клас

ГДЗ Географія 10 клас - В.Ю. Пестушко, Г.Ш. Уварова (2010)

"Географія" для 10 класу, авторство В.Ю. Пестушко та Г.Ш. Уварова, видана "Генеза" у 2010 році, є всеосяжним підручником, розробленим для загальноосвітніх навчальних закладів на рівні стандарту та академічному рівні.

Підручник охоплює широкий спектр географічних тем, включаючи природні процеси, ландшафти, кліматичні зони, населення, міста, країни та регіони світу. Він також містить вправи, які розвивають аналітичні та критичні навички учнів, допомагаючи їм глибше зрозуміти географію.

В підручнику використовуються корисні діаграми, карти та ілюстрації, які сприяють кращому розумінню географічних концепцій та контексту. Книга доступна для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що робить її легкодоступною для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

"Географія" В.Ю. Пестушко та Г.Ш. Уварова - це необхідний ресурс для учнів, які прагнуть глибокого розуміння географії та її впливу на сучасний світ.

Електронный онлайн підручник з географії для 10 класу Пестушко, Уварова скачати в pdf варіанті 2010 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-geografija-vju-pestushko-gsh-uvarova-geneza-2010-rik.pdf
(Скачали 0)
40.86 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-geografija-vju-pestushko-gsh-uvarova-geneza-2010-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив