ГДЗ » Учебники » 10 клас » Геометрія » Шкільний підручник 10 клас геометрія О.Я. Біляніна, Г.І. Білянін «Генеза» 2010 рік (російська мова навчання)
10 клас

ГДЗ Геометрія 10 клас - О.Я. Біляніна, Г.І. Білянін (2010)

"Геометрія" для 10 класу, авторство О.Я. Біляніни та Г.І. Біляніна, видана "Генеза" у 2010 році, є всеосяжним підручником, створеним для академічного рівня навчання і представлена на російській мові.

Підручник охоплює всі ключові концепції геометрії, від основних геометричних фігур до складних теорем і доказів. Він також містить численні вправи та завдання підвищеного рівня складності, які сприяють розвитку аналітичних навичок учнів і допомагають їм краще зрозуміти геометрію.

В підручнику використовуються корисні діаграми та ілюстрації, які допомагають учням краще розуміти геометричні концепції. Книга доступна для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що робить її легкодоступною для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

"Геометрія" О.Я. Біляніни та Г.І. Біляніна - це необхідний ресурс для учнів, які прагнуть глибокого розуміння геометрії та її застосування в реальному світі.

Електронный онлайн підручник з геометрії для 10 класу Біляніна, Білянін скачати в pdf варіанті 2010 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-geometrija-oja-biljanina-gi-biljanin-geneza-2010-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
33.8 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-geometrija-oja-biljanina-gi-biljanin-geneza-2010-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив