ГДЗ » Учебники » 10 клас » Геометрія » Шкільний підручник 10 клас геометрія А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський «Гімназія» 2018 рік (підручник для класів з поглибленим вивченням)
10 клас

ГДЗ Геометрія 10 клас - А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2018)

"Геометрія" для 10 класу, авторство А.Г. Мерзляка та Д.А. Номіровського, видана "Гімназія" у 2018 році, є всеосяжним підручником, створеним спеціально для класів з поглибленим вивченням математики.

Підручник включає в себе всі ключові концепції геометрії, починаючи від основних геометричних фігур, закінчуючи складними теоремами і доказами. Він також містить численні вправи, які сприяють розвитку аналітичних навичок учнів і допомагають їм краще зрозуміти геометрію.

В підручнику використовуються корисні діаграми та ілюстрації, які допомагають учням краще розуміти геометричні концепції. Книга доступна для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що робить її легкодоступною для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

"Геометрія" А.Г. Мерзляка та Д.А. Номіровського - це необхідний ресурс для учнів, які прагнуть глибокого розуміння геометрії та її застосування в реальному світі.

Електронный онлайн підручник з геометрії для 10 класу Мерзляк, Номіровський, Полонський, Якір скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-geometrija-ag-merzljak-da-nomirovskij-gimnazija-2018-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
(Скачали 0)
4.77 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-geometrija-ag-merzljak-da-nomirovskij-gimnazija-2018-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив