ГДЗ » Учебники » 10 клас » Хімія » Шкільний підручник 10 клас хімія П.П. Попель, Л.С. Крикля «Академія» 2018 рік (рівень стандарту, українська мова навчання)
10 клас

ГДЗ Хімія 10 клас - П.П. Попель, Л.С. Крикля (2018)

Шкільний підручник "10 клас хімія П.П. Попель, Л.С. Крикля «Академія» 2018 рік" є навчальним матеріалом для учнів десятого класу, які вивчають хімію на українській мові навчання. Цей підручник був виданий у 2018 році і має авторів П.П. Попеля та Л.С. Криклі.

За отриманою інформацією з різних джерел, цей підручник розроблений відповідно до програми для рівня стандарту і охоплює основні теми і концепти хімії, які важливі для учнів десятого класу. Він містить теоретичні матеріали, приклади, вправи та досліди, що допомагають учням розуміти та застосовувати принципи хімії в практичних ситуаціях.

Згідно з результатами пошуку, підручник "10 клас хімія П.П. Попель, Л.С. Крикля «Академія» 2018 рік" виданий видавництвом "Академія" і є важливим джерелом знань для учнів, які цікавляться хімією та навчаються на українській мові.

Вивчення хімії на десятому класі дозволяє учням розширити свої знання про властивості речовин, хімічні реакції та їх вплив на навколишнє середовище. Підручник "10 клас хімія П.П. Попель, Л.С. Крикля «Академія» 2018 рік" допоможе учням вивчити основи хімії та розвинути свою наукову спроможність, що буде корисним для подальшого вивчення хімії на вищих рівнях освіти.

Електронный онлайн підручник з хімії для 10 класу Попель, Крикля скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-himija-pp-popel-ls-kriklja-akademija-2018-rik-riven-standartu-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
4.02 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-himija-pp-popel-ls-kriklja-akademija-2018-rik-riven-standartu-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив