ГДЗ » Учебники » 11 клас » Інформатика » Шкільний підручник 11 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2011 рік (академічний, профільний рівні)
11 клас

ГДЗ Інформатика 11 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко (2011)

Інформатика є однією з найважливіших дисциплін для освоєння в школі. Завдяки його знанням, Ви зможете досягти високих результатів у ДНЗ і будете обладнані сучасними знаннями для професійної діяльності. Щоб допомогти Вам підвищити Ваш профіль, ми раді Вам представити «Шкільний підручник 11 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2011 рік»! 

Цей підручник створений таким чином, щоб надати Вам повне розуміння авторитетних та сучасних досліджень про проблеми використання інформатики у сучасному світі. Основу підручника складає його дотримання українського мовного навчання, а також заміщення соціально-економічних питань, загального користування апаратними і програмними пристроями, робота з базами даних та ін. Також цей підручник покликаний допомогти перспективним професіоналам серед Ваших учнів розширити свої знання і практичні навички в IT галузі. 

Електронный онлайн підручник з інформатики для 11 класу Ривкінд, Лисенко скачати в pdf варіанті 2011 рік
shkilnij-pidruchnik-11-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2011-rik-akademichnij-profilnij-rivni.pdf
(Скачали 0)
10.1 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-11-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2011-rik-akademichnij-profilnij-rivni.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив