ГДЗ » Учебники » 11 клас » Інформатика » Шкільний підручник 11 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2011 рік (рівень стандарту)
11 клас

ГДЗ Інформатика 11 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко (2011)

Ви 11-класник, який готується до державних іспитів? Шукаєте ресурс, який допоможе вам опанувати предмет інформатика? Зверніть увагу на Шкільний підручник 11 клас інформатика Й.Я. Рівкінд, Т.І. Лисенко "Генеза" 2011 рік (рівень стандарту)! У цьому онлайн підручнику є все необхідне для досягнення успіху на іспитах!

Створений відомими фахівцями Й.Я. Ривкінд та Т.І. Лисенко, він містить все необхідне для успішного складання ЗНО. Рівкінд та Т.І. Лисенко, цей підручник 2011 року створений відповідно до державних освітніх стандартів, доступний для завантаження у форматі pdf та викладається українською мовою навчання. Завдяки вичерпному матеріалу, що містить приклади, розв'язані вправи та описові ілюстрації, ви з легкістю впораєтеся з навчанням!

Водночас ця книга кидає виклик вашим базовим знанням, даючи уявлення про всі ключові поняття та закладаючи добрий фундамент для прикладних наукових навичок. Якщо ви хочете переконатися, що ваша підготовка до державних іспитів відповідає встановленим стандартам - ви знаєте, яку книгу придбати! Готуйтеся до відмінних результатів зі Шкільний підручник 11 клас інформатика Й.Я. Ривкінд. Рівк.

Електронный онлайн підручник з інформатики для 11 класу Ривкінд, Лисенко скачати в pdf варіанті 2011 рік
shkilnij-pidruchnik-11-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2011-rik-riven-standartu.pdf
(Скачали 0)
69.2 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-11-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2011-rik-riven-standartu.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив