ГДЗ » ГДЗ » 8 клас » Геометрія » ГДЗ до підручника з геометрії 8 клас А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський 2016 рік (підручник для класів з поглибленим вивченням)
8 клас

ГДЗ Геометрія 8 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2016)

Ласкаво просимо до підручника "Геометрія 8 клас" авторів А.Г. Мерзляка, В.Б. Полонського, М.С. Якіра! Цей єдиний у своєму роді підручник є ідеальним помічником для класів з поглибленим вивченням геометрії. Завдяки готовим домашнім завданням і розв'язанням, доповненим докладними відповідями, геометрична освіта вашого учня 8-го класу сягне нових висот. 

Цей комплексний посібник є ідеальною основою для поглибленого вивчення геометрії. Незалежно від того, чи є ваш учень початківцем, середнім або просунутим у вивченні геометрії, ця книга є ідеальним інструментом для переходу на наступний рівень. Завдяки численним ілюстраціям, схемам і теоремам ваш учень матиме повне уявлення про геометрію 8 класу. 

Чіткі пояснення та точні приклади кожного поняття роблять підручник Геометрія 8 клас ідеальним ресурсом для підготовки до тестів та інших оцінювань. Крім того, додаток містить розв'язання до кожної вправи підручника, що дає можливість учневі самостійно перевірити свої відповіді та оцінити рівень знань з предмета. 

Зробіть вивчення геометрії простішим з підручником Геометрія 8 клас. Цей підручник - ідеальний помічник для учнів, який допоможе їм опанувати основи сучасної геометрії та перейти на наступний рівень навчання. Придбайте свій примірник вже сьогодні і дозвольте їхнім геометричним мріям злетіти!

Дивіться онлайн готове домашне завдання з геометрії для 8 класу та читайте рішення з геометрії для 8 класу Мерзляк, Полонський, Якір 2016 року
1блок
§ 1. Повторення та систематизація навчального матеріалу з курсу геометрії 7 класу (3 страницы)
2блок
§ 2. Многокутники. Чотирикутники (4 страницы)
3блок
§ 3. Вписані та описані чотирикутники (4 страницы)
4блок
§ 4. Подібність трикутників (7 страниц)
5блок
§ 5. Розв'язування прямокутних трикутників (4 страницы)
6блок
§ 6. Площа многокутника (5 страниц)
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив