ГДЗ » ГДЗ » 8 клас » Геометрія » ГДЗ до підручника з геометрії 8 клас А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський 2008 рік (підручник для класів з поглибленим вивченням)
8 клас

ГДЗ Геометрія 8 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2008)

Представляємо чудовий підручник "Геометрія 8 клас" А.Г. Мерзляка та В.Б. Полонського - справжній шедевр, який перенесе юні уми в дивовижний світ фігур, кутів і ліній. Наповнений знаннями, захопленням і дотиком магії, цей підручник є ключем до розкриття таємниць геометрії для всіх математиків-початківців.

Розроблений спеціально для учнів 8-го класу, цей перлина підручника - більше, ніж просто чорнило на папері; це двері до неймовірних навчальних пригод. Готові домашні завдання з геометрії гарантують учням всебічне розуміння предмета, що дозволить їм з легкістю розв'язувати складні задачі. Більше ніяких нескінченних годин, проведених над проблемами - цей підручник надає кришталево чисті рішення та відповіді, які прокладають шлях до успіху.

Але зачекайте, це ще не все! Цей підручник - не просто звичайний навчальний матеріал. Це посібник для тих, хто шукає гострих відчуттів від поглибленого вивчення. Бездоганно поєднуючи теорію та практику, він створює динамічний навчальний процес, який зацікавлює та мотивує студентів. Попрощайтеся з днями пасивного навчання; з підручником Геометрія 8 клас учні стають активними учасниками власної освіти.

Написаний блискучими умами авторів А.Г. Мерзляка, В.Б. Полонського та М.С. Якіра, цей підручник є свідченням їхньої пристрасті до математики та їхнього прагнення надавати навчальні матеріали найвищої якості. Їхній досвід пронизує кожну сторінку, перетворюючи складні концепції на доступні самородки мудрості. Здається, ніби ці автори особисто взяли на себе місію зробити геометрію улюбленим предметом вашої дитини.

У 2008 році з'явилася на світ ця вічна класика, і відтоді тисячі учнів вирушили в дивовижну подорож математичних відкриттів під її керівництвом. Його довге життя є свідченням неперевершеної якості та незмінної актуальності. Покоління за поколінням цей підручник витримав випробування часом, довівши, що він є безцінним помічником як для вчителів, так і для учнів у прагненні до знань.

Тож навіщо погоджуватися на щось менше, коли можна отримати найкраще? Підручник "Геометрія 8 клас" А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський - це не просто підручник, це каталізатор розвитку, це пригода, що чекає свого розгортання, це квиток до успіху. Подаруйте дитині розуміння, впевненість і безмежні можливості. Зробіть геометрію приємним квестом, а не страшним випробуванням. Приготуйтеся до розквіту геніальності та злету інтелекту. Нехай цей підручник стане яскравою зіркою на освітньому шляху вашого учня.

Дивіться онлайн готове домашне завдання з геометрії для 8 класу та читайте рішення з геометрії для 8 класу Мерзляк, Полонський, Якір 2008 року
1блок
§ 1. Повторения i систематизація навчального матеріалу з курсу геометрії 7 класу (3 страницы)
2блок
§ 2. Многокутники. Чотирикутники (7 страниц)
3блок
§ 3. Вписані та описані чотирикутники (4 страницы)
4блок
§ 4. Подібність трикутників (7 страниц)
5блок
§ 5. Розв'язування прямокутних трикутників (4 страницы)
6блок
§ 6. Площа многокутника (5 страниц)
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив